Timtext header
english homepage nederlandse homepage
contactgegevens

Timtex Transport

Onze transporten worden uitgevoerd met een modern wagenpark dat voor 70 procent wordt ingezet in het stukgoedverkeer. Wij rijden dagelijks met tautliners en kastentrailers in Duitsland, België en Frankrijk. Onze medewerkers hebben uitstekende kennis van de markt en denken graag met u mee over de meest passende oplossing voor uw logistieke vraag.

Al het rijdend materiaal dat door Timtex Transport BV ingezet wordt, gaat over op Euro 6  motoren welke voldoen aan de nieuwste milieuwetgeving, waardoor ontvangers binnen de stads mileuzone’s zonder problemen door ons kunnen worden bevoorraad. Qua uitvoering verschilt het wagenpark zowel in maat als gewicht, waardoor er van 1 kg tot 25 ton per rit kan worden vervoerd. Voor Internationaal verkeer wordt gebruik gemaakt van zowel motorwagen/ aanhangwagen als trekker/oplegger combinaties. Voor de distributie worden auto’s gebruikt voorzien van laad- en losklep zowel in huif als gesloten uitvoering.

Binnen onze eigen organisatie verzorgen wij de ontvangst van de goederen ex schip, vliegtuig of trein, douane-inklaringen, verzekering en het transport tot losplaats. Ook het stuffen en strippen van zeecontainers voeren wij graag voor u uit.

 

Trucks op een rij

Timtex