Timtext header
english homepage nederlandse homepage
contactgegevens

Timtex Logistics

Welkom bij Timtex Logistics
Timtex Logistics is een specialist op het gebied van warehousing, fulfilment en distributie. Wij beschikken over een moderne opslagfaciliteit van 14.000m2 en hebben een sterk nationaal en internationaal distributienetwerk inclusief Track & Trace voor zowel de business to business (B2B) als business to consumer (B2C) zendingen en richten ons op bedrijven die hun warehouse- en/of distributieactiviteiten willen uitbesteden. Indien gewenst kan Timtex Logistics de gehele goederenstroom beheren,.

Onze dienstverlening bestaat uit:
• Warehousing (douane- en vrije goederen)
• Webshop Fulfilment
• Value Added Logistics
• Europese Distributie (pakket- en palletvervoer)
• Wereldwijde Lucht - Zeevracht
• Douaneafhandeling

Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw supply chain

Timtex Logistics
Timtex

Bedrijven Service Punt

De Timtex-group heeft tevens de beschikking over een Bedrijven Service Punt (BSP). Dit service punt wordt in samenwerking met Shell geëxploiteerd. De dieselpomp is gesitueerd op ons eigen terrein van ruim 2000 m2 , maar is voor Shell creditkaarthouders altijd toegankelijk. De brandstofpomp die hier deel van uit maakt, is uitsluitend te gebruiken door personen en bedrijven welke beschikken over een Shell-creditkaart. Deze pomp levert naast reguliere dieselolie ook Adblue. Daarnaast zullen wij met ingang van 2015 als eerste in Amsterdam beschikken over een pomplocatie voor voertuigen welke LNG ( liquid Natural Gas ) als brandstof gebruiken.

BSP dieselpomp
Timtex

Garage

De Timtex Group beschikt voor zowel haar getrokken als rollend materieel over een eigen werkplaats.

Deze goed geoutileerde garage voldoet aan de laatste veiligheids- en milieu-eisen. Een en ander stelt ons in staat alle voorkomende werkzaamheden - aan zowel getrokken als rollend materieel - snel en vakkundig in eigen huis uit te voeren.

Ook al het interne transportmaterieel (heftrucks e.d.) onderhouden wij zelf.

Timtex Garage
Timtex